Воз усмртио сестре

Петнаестогодишње близнакиње И.С. и И.С. из Врбаса погинуле су синоћ око 20.50 часова када је на њих налетео воз на надвожњаку у насељу Виногради. Како је рекла Мирјана Вигњевић, дежурни истражни судија, на лицу места погинуле су сестре С.И. и С.И, док је трећа женска особа, која је била са њима, пала низ насип и на тај начин успела да се спаси и избегне удар воза. Према њеним речима, девојке су шетале пругом на око 500 метара од железничке станице, у непосредној близини железничког моста преко Великог бачког канала.

Након извршеног увиђаја, тела настрадалих девојака пренета су у Завод за судску медицину у Новом Саду где ће бити извршена обдукција. У току увиђаја, железнички саобраћај између Новог Сада и Суботице био је у прекиду нешто више од три и по сата, а нормализован је око 00.40 сати.

Поводом тешке саобраћајне несреће у којој су смртно страдале сестре И.С. и И.С. из Врбаса, Општинско веће донело је одлуку да недељу, 27. фебруар прогласи за дан жалости. Општинско веће договорило је да породици настрадалих сестара упути финансијску помоћ (саопштење Општинског већа).

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"