60 милиона динара за МСП

Национална агенција за регионални развој расписала је јавни позив за доделу 60 милиона динара бесповратних средстава за јачање конкурентске позиције предузећа и предузетника на тржишту. Агенција ће подржати пројекте малих и средњих предузећа и предузетника, кроз учешће у финансирању до 50 процената трошкова консултантских услуга за уређење пословања у складу са стандардима квалитета, за побољшање постојећих и развој нових технолошких процеса, производа и услуга и едукација менаџмента и запослених кроз специјализоване обуке. Средства се додељују у износу од 50.000 до 500.000 динара.

Циљ програма је јачање конкурентности малих и средњих предузећа и предузетника, кроз усклађивање њиховог пословања са захтевима међународних стандарда квалитета, унапређивање пословних процеса, производа и услуга и јачање људских ресурса. Сви заинтересовани за додатне информације могу се обратити Националној агенцији за регионални развој, као и регионалним центрима широм Србије.

Упутство, пријавa и други пратећи обрасци доступни су на електронским странама Националне агенције за регионални развој на адреси www.narr.gov.rs као и на електронским странама Регионалне развојне агенције Бачка www.rda-backa.rs

Рок за подношење пријава је 28. март.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"