СПС оснива Форум жена

Forum zena SPS VrbasОпштински одбор Социјалистичке партије Србије покренуо је иницијативу за формирање Форума жена. Како је објаснила проф. др Бранислава Белић, потпредседница Скупштине АП Војводине и потпредседница ПО СПС, форуми жена биће званично формирани на свим организационим нивоима СПС, када се буду вршили и избори.

„Врбас је један од првих који је покренуо иницијативу за формиранје Форума жена при ОО. Мислим да ће појачана организација жена допринети будућим бољим резултатима странке, које можемо постићи уз помоћ наших  другова“, истакла је Бранислава Белић.
Према речима Марјане Мараш, секретара ОО СПС, Форум жена је посебан облик организовања и деловања СПС, који ради на афирмацији заштите права жена, породици и полне равноправности, бави се положајем и правима жена у друштву и остваривању права жена у складу са европским стандардима и конвенцијама.

Свечаном коктелу организованом овим поводом присуствовао је велики број гостију из Новог Сада, Бечеја, Сомбора, Малог Иђоша, Бача, Апатина, Оџака, Бачке Паланке, Темерина, Куле, као и представнице јавих предузећа и установа, затим представнице неких политичких партија и многобројни функционери СПС.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"