ЕПВ промовише здрав живот

Промовишући међуопштинску сарадњу у делу фаворизовања здравих стилова живота, еколошки покрет Врбас, уз подршку општине Врбас, учествовао је у одржавању Крос првенства Војводине, које је протеклог викенда организовао Атлетски клуб Црвенка. Врбаски еколози помогли су судијски надзор такмичења и припремили пригодне еколошке поклоне за најбоље појединце из свих десет старосних категорија. 

Здрав начин живота ЕПВ је, заједно са Фитнес клубом „Еуридика“ из Врбаса и Покрајинским заводом за спорт, промовисао и у Врбасу, кроз тестирање физичког стања и форме полазница овог клуба. Екипу Покрајинског завода за спорт и промоцију услуга ове установе водио је Михаило Милетић, заменик директора, док су др Биљана Савић, специјалиста медицине спорта, и мр Драгана Голик – Перић, специјалиста изокинетике, одржале предавања на тему правилне исхране, правиланог приступа физичкој активности, те на тему управљања тренажним процесом.
„Овом акцијом желели смо да афирмишемо и конкретну подршку локалне самоуправе женском спорту, као последицу прошлогодишњег договора општине Врбас и Покрајинског секретаријата за рад запошљавање и равноправност полова о промоцији женског спорта“, оценио је Ратко Ђурђевац, председик ЕПВ.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"