Помоћ за МСПП

Национална агенција за регионални развој, у сарадњи са Развојном агенцијом Бачка и општином Врбас, организује акцију „подршке малим и средњим предузећима која се налазе у пресудном тренутку за даљи развој или за опстанак уопште“. У менторинг програм биће укључено 150 предузетника и привредних друштава, са којима ће до новембра 2011. године стручно лице – ментор проводити 50 сати.

„Рад ментора почиње од проучавања разлога проблема и сметњи за развој фирме, а на основу дијагнозе припрема се пројекат развоја. Укључени предузетници ће добити савете за координацију активности усмерених на приступање фондовима и новим технологијама, помоћ у припреми документације која се подноси пословним банкама за програме подршке МСПП, помоћ у проналажењу пословних партнера и друге обуке“, наводи се у јавном позиву за учешће у пројекту.

Право да учествују у менторингу имају мала и спредња предузећа и предузетници која се баве производњом или пружањем услуга, са већинским домаћим приватним власништвом, регистрацијом на територији општине Врбас, позитивним пословним резултатом у претходне две године и измиреним обавезама по основу пореза и доприноса.

www.narr.gov.rs

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"