Ново руководство у „Меполу“

У Фабрици за производњу пластичне амбалаже „Мепол“, која је недавно успешно изашла из стечаја, одржана је оснивачка скупштина акционара на којој је изабрнао ново руководство предузећа. На функцију директора именован је Вељко Ковачевић а уз њега акционaри су изабрали и нове чланове Управног и Извршног одбора.
„Фирма после дужег времена стаје на своје ноге, креће од нуле и надамо се да ће имати шта да понуди тржишту. Управни одбор је састављен од таквих људи који ми уливају наду да ћемо успети да се изборима са оваквим тешким условима у нашој привреди“, рекао је Ковачевић.

Ковачевић је додао да ће београдска фирма „Беохемија“, која је пре више од три месеца закупила део машина у погонима, наставити да ради у „Меполу“, док ће закуподавац, у овом случају „Мепол“, радити на преосталим машинама, али и на закупљеним у слободним терминима. Већински власник „Мепола“ је фирма „Свискор“, на чијем је челу Ричард Даничић, који је као власник 52 одсто капитала поднеo план реорганизације врбаске фабрике.

Наредна седница Скупштине акционара заказана је за 05. мај.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"