Изборна скупштина УСРП „Род“

Izborna skupština USRP RodНа вандредној изборној Скупштини Удружења српско-руског пријатељства „Род“ за председника ове организације изабран је Радољуб Ускоковић, док је на функцију потпредседника изабран Гојко Перовић. Уз руководство организације, бирани су и чланови Извршног и Надзорног одбора.
Удружење српско-руског пријатељства „Род“ основано је 2007. године и редовна изборна Скупштина је требало да буде одржана у децембру ове године, али се, према речима  Радољуба Ускоковића, јавила потреба за вандредном Скупштином како би се уредила кадровска политика и обавила обавезна пререгистрација удружења.

„Основни циљ Удружења 'Род' је зближавање српског и руског народа на пољима културе, уметности, економије и спорта. Поносни смо на чињеницу да су удружења српско-руског пријатељства из Оџака, Неготина, Зајечара и Србобрана изразила жељу да буду део Удружења 'Род', као наше подружнице“, рекао је Ускоковић.
Чланови Извршног одбора УСРП „Род“ постали су Миљан Вујовић, Љубомир Тијанић, Радољуб Ускоковић, Гојко Перовић, Тома Томић, Радивоје Урошевић, Милунка Иковић, Радосав Иковић, Јелена Недић, Весна Мариновић и Александар Семакин, док су чланови Надзорног одбора Мирко Копривица, Јордан Стевовић и Ратко Урошевић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"