Видовићу поверење чланова ДС

Према првим незваничним резултатима непосредних избора за председника и чланове Општинског одбора Демократске странке у општини Врбас, др Жељко Видовић добио је 97 одсто подршке својих страначких другова да и у наредном мандату води локални одбор ДС. Борис Бијеловић, председник Организационог одбора за спровођење избора, саопштио је да је на непосредне изборе укупно изашло 81,06 одсто уписаних бирача.

„У бирачки списак било је уписано 850 чланова ДС, а на биралишта је изашло 689. Највећа излазност забележена је у I и III Месном одбору у Врбасу, и у Месном одбору у Бачком Добром Пољу. Ово је била највећа излазност чланова ДС на непосредне изборе у оквиру партије на нивоу Србије, у 2011. години, што говори о организацији странке у нашој општини“, рекао је Бијеловић.

Према речима Предрага Радовића, шефа изборног штаба др Жељка Видовића и 20 кандидата са листе, „др Жељко Видовић је добио 97 одсто гласова изашлих бирача“. „Кандидати за чланове Општинског одбора освојили су по око 80 одсто гласова. Ови резултати говоре о великом јединству унутар Демократске странке, као и о томе да су чланови ДС задовољни радом председника ОО ДС и предложеним кандидатима“, рекао је Радовић. Он је за среду најавио одржавање конститутивне седнице новог ОО и избор три потпредседника ОО и чланова Извршног одбора.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"