Сајам запошљавања

Филијала Националне службе за запошљавање - Нови Сад, служба у Врбасу, организоваће у четвртак, 19. маја Сајам запошљавања. Сајам се одржава у Центру за физичку културу „Драго Јововић“, од 10.00 до 13.00 часова. У саопштењу за јавност НСЗ наводи се да се траже следећи радници: млинари, аквизитери за продају књига, осигурања, возачи, пекари, НК радници и др.

„Заинтересована незапослена лица треба да се јаве свом саветнику ради евидентирања учешћа и информисања о припреми за сајам. Национална служба саветује незапослена лица да пре доласка на Сајам прођу обуку за активно тражење посла (писање радне биографије, припрема за интервју са послодавцем и остали савети), у организацији Филијале, како би се на најбољи начин представили послодавцу“, наводи се у саопштењу.

Током трајања Сајма запошљавања за послодавце ће бити организована панел дискусија на којој ће бити представљене мере активне политике запошљавања. Посебна пажња ће бити посвећена представљању актуелних субвенција за запошљавање радника.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"