Донација Петрола за Општу болницу

Petrol - donacija za opstu bolnicu VrbasСловеначка компанија Петрол, која се бави прометом нафтних деривата и која је недавно у Врбасу отворила бензинску станицу, донирала је Општој болници 110.000 динара за завршетак радова на реконструкцији подова на Одељењу гинекологије. Петру Грегоринском, директору Опште болнице Врбас, донацију је уручио Аљоша Вишнар, директор Петрола.

„Донацијама успевамо да олакшамо пословање и обезбедимо солидније услове за рад запослених. На иницијативу агенције 'Дар љубави' кренули смо у замену подова на Одељењу гинекологије и у ситуацији када нам је понестало средстава, појавили су се нови донатори. Данашњом донацијом компаније Петрол обезбедили смо комплетну финансијску подршку и веома брзо сви подови у породилишту ће бити замењени“, рекао је Петар Грегорински, и најавио да се Општа болница неће зауставити на овоме већ ће покушати да пронађе средства за постављање нових подова у целој установи.

На донацији словеначке компаније захвалио се др Жељко Видовић, председник општине Врбас, „После приватизације у Врбасу догодило се да су поједине фирме остале и даље друштвено одговорне, али има и оних других. Зато изражавам задовољство што се у нашој општини појавила једна нова компанија која препознаје важност ове врсте одговорности. Уз захвалност на донацији, посебно задовољство изражавам нивоом услуге на Петроловој бензинској станици. Битно је да вас на усласку или изласку из нашег града дочека или испрати неко насмејан. Од тога зависи и какав ће утисак људи унети или понети из Врбаса“, рекао је Видовић.

Директор Петрола Аљоша Вишнар истакао је да словеначка компанија жели да се на тржишту представи као друштвено одговорна и да пример другим фирмама. „Драго нам је да имамо могућност да својом донацијом припомогнемо развоју Опште болнице. Ми живимо заједно и водећа идеја наше посвећености друштвеној одговорности је помоћи онима којима је то заиста потребни“, рекао је Вишнар, и позвао друге привредне субјекте да улажу у средину у којој послују.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"