Помоћ за ђаке из Лепосавића

Pomoc za djake LeposavicaТроје ученика и чланова Ученичког парламента ССШ “4. јули” Соња Банчевић, Милош Тадић и Марија Биговић, заједно са Мирком Копривицом, помоћником председника општине Врбас, и Борисом Бијеловићем, чланом Општинског већа, посетило је општину Лепосавић на Косову и Метохији и том приликом уручило помоћ вршњацима из тог града.

“Ученици Средње стручне школе ‘4.јули’ прикупили су средства на хуманитарном концерту ‘Косово је срце Србије’ и за другове из Лепосавића купили су два рачунара и пројектор. Уз дружење средњошколаца из два града, делегацију из наше општине примио је Бранко Нинић, председник општине Лепосавић”, рекао је Борис Бијеловић. Он је истакао да су се представници ових општина подсетили 1995. године када су Врбас и Лепосавић потписали споразум о успостављању братских односа.
“Тада је Врбас поклонио Лепосавићу једно санитетско возило, санитетски материјал и новчану помоћ за изградњу Дома културе. Договорили смо се да после дужег низа година освежимо и оживимо ове односе и верујем да ће ускоро гости из Лепосавића посетити Врбас. Исту жељу имају и средњошколци из наших школа”, рекао је Бијеловић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"