Дани дечијег стваралаштва

Dani decijeg stvaralastva VrbasПоследње дане школске године већ традиционално улепшавају Дани дечијег стваралаштва, које организује Предшколска установа „Бошко Буха“. Малишани из свих вртића учествују у бројним активностима, показујући своју креативност, умеће и таленте.
„Ове године увели смо неке новине на које су родитељи веома добро реаговали. Уместо слета на градском стадиону, одлучили смо да се деца представе на неки други начин. Под слоганом 'Поклони се и почни' сваки вртић је имао прилику да се једночасовним програмом по свом избору, представи публици у биоскопу „Југославија“, рекла је Драгица Горановић, заменицa директора ПУ „Бошко Буха“.

Поред ових програма, у Народној библиотеци „Данило Киш“ постављена је изложба разних радова деце, а у свим вртићима одржане су спортске активности. Такође, на Тргу Николе Пашића за малишане је организована креативна радионица, на којој су сликали и вајали.
„Деца су одгледала и две позоришне представе, које су играли њихови другари. Реч је о 'Малом бегунцу' и 'Мудридедици'. Представе су припремиле васпитачице Маја Бауцал и Вера Вујачић, и Светлана Вујичић и Кристина Авдаловић“, рекла је Драгица Горановић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"