Измене железничког саобраћаја

Због припреме радова на прузи Београд - Нови Сад - Суботица, организација путничког саобраћаја биће привремено промењена. Воз који данас полази из станице Београд у 18.30 сати за Суботицу, саобраћаће до Новог Сада, а изостаће на релацији Нови Сад - Суботица, саопштиле су “Железнице Србије”. Измена је на снази од јутрос у 05.00 часова до петка у 08.00 часова.

Међународни возови Београд - Будимпешта - Београд и Београд - Праг - Београд саобраћаће по реду вожње, али ће на релацији Врбас - Нови Сад - Врбас путници бити превезени аутобусима. Сви локални путнички возови који саобраћају на релацији Београд - Суботица - Београд, саобраћаће на релацији Суботица - Змајево - Суботица, и Нови Сад - Београд - Нови Сад, а изостајаће на релацији Змајево - Нови Сад - Змајево. Путнички возови који саобраћају на релацији Суботица - Нови Сад - Суботица, возиће само до и од Змајева, а изостајаће на релацији Змајево - Нови Сад - Змајево, док ће композиција са поласком из станице Београд у 18. 30 сати за Суботицу возити само до Новог Сада. Због радова на прузи у петак 10. јуна, путници међународног воза са поласком из Будимпеште у 23.30 сати за Београд на релацији Врбас - Нови Сад биће превезени аутобуским превозом. Композиција која креће из Суботице у 05.45 сати за Београд, полазиће уместо из Суботице, из Новог Сада за Београд.
Локални путнички возови из Новог Сада у 04.27 сати и 07.13 сати за Суботицу, саобраћаће од Змајева до Суботице, а изостаће на релацији Нови Сад - Змајево, док ће композиција са поласком из Суботице у 04.25 сати за Београд, возити на деоницама до Змајева и од Новог Сада до Београда, а изостаће на релацији Змајево - Нови Сад.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"