Конкурс Фонда за развој АПВ

Фонд за развој АП Војводине расписао је конкурс за дугорочно кредитирање развојних програма у области пољопривреде у 2011. години. Основни циљеви доделе кредита су обезбеђење финансијских средстава ради подршке развоја и унапређења сектора пољопривреде путем повећања нивоа техничке опремљености, повећања обима и интезивирања пољопривредне производње, подизање степена конкурентности и заштите животне средине.

По овом конкурсу кредити ће се додељивати у области пољопривреде за финансирање набавке пољопривредне механизације, опреме, квалитетног приплодног материјала у сточарству и матичног јата, вишегодишњих засада воћа, винове лозе и осталих вишегодишњих засада, набавку опреме за повећање капацитета и осавремењавање линија за прераду примарних пољопривредних производа, набавке опреме за заштићени простор, увођења сертификације, изгадње и реконструкције система за наводњавање, изградње, адаптације и опремања складишних капацитета, изградње и адаптације грађевинских објеката за сточарску производњу у циљу заштите животне средине и испуњења стандарда у области пољопривредне производње.

Право учешћа на конкурсу имају физичка лица – носиоци регистрованих пољопривредних газдинстава на територији АП Војводине. Могући износ кредита кретаће се од 200.000 до десет милиона динара, уз сопствено учешће од најмање 50% предрачунске вредности предмета кредитирања или најмање 50% предрачунске вредности укупне инвестиције. Рок враћања кредита је пет година, уз грејс период од 24 или 12 месеци, у зависности од врсте. Све додатне информације могу се добити у општинским канцеларијама Фонда за развој и у Фонду за развој АП Војводине у Новом Саду, Хајдук Вељкова 11.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"