Пријем за успешне спортисте

Prijem za uspesne postiste VrbasaПредседник општине Врбас др Жељко Видовић примио је данас двојицу успешних врбаских спортиста, кик боксера Љуба Јаловог и каратисту Радована Шимуна, и уручио им новчане награде за остварене резултате. Јалови је недавно постао шампион Балкана у категорији до 75 кг, док је Шимун заузео пето место на Светском првенству, у категорији + 80 кг. Уз младе спортисте, пријему су присуствовали и њихови тренери Душан Килибарда и Душан Дачић.

Изражавајући задовољство због оставрених резултата и захваљујући им на доброј промоцији Врбаса и Србије коју врше сваким својим наступом на међународним такмичењима, Видовић је обећао да ће локална самоуправа учинити све да помогне клубовима и такмичарима.
„Помоћ за спортисте који се баве борилачким спортовима није уобичајена, али пошто сам се и сам бавио сличним спортом, знам колико је потребно рада, одрицања и самоконтроле да би се остварио добар резултат. Зато је потребно наградити тај труд“, рекао је Видовић уручујући Јаловом и Шимуну по 30.000 динара.

Захваљујући на пријему и наградама за младе борце, тренер Радована Шимуна Душан Дачић је истакао да општина Врбас овим чином и издвајањима за помоћ клубовима, показује да уме да подржи најбоље и омогући им да се представе целом свету. „Разумевање које показујете је изузетно, посебно јер се ради о малим спортовима који немају финансијску подршку као они велики“, рекао је Дачић. Његов колега Килибарда такође се захвалио на помоћи локалне самоуправе и истакао да „сјајни резултати које је последњих година направио клуб из Врбаса обавезују да се настави са још бољим радом“.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"