Помоћ за израду документације

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписао је конкурс за доделу бесповратних средстава за финансирање израде и ревизије инвестиционо-техничке документације из области заштите вода од загађивања – изградња фекалне и атмосферске канализације, у укупном износу до 37,7 милиона динара. Секретаријат ће у финансирању пројеката одабраних на основу овог  конкурса учествoвати до износа од 2,5 милиона динара. Средства за реализацију активности обезбеђују се из буџета АП Војводине.

Право да конкуришу имају локалне самоуправе, месне заједнице, јавна комунална предузећа, јавна предузећа и друга привредна друштва која врше поверене послове из области комуналне водопривредне делатности.
Пријаве на конкурс подносе се до 06. августа, путем поште на адресу: Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Булевар Михајла Пупина 16, 21000 Нови Сад, са назнаком „за конкурс - Финансирање израде пројектне документације“.

Документација се може преузети са сајта Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, www.psp.vojvodina.gov.rs Пријаве које се доставе након наведеног рока или са непотпуном документацијом, послате путем факса или електронском поштом, непотписане или неоверене пријаве, неће се разматрати.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"