Награда за унапређење наставе

На 17. Фестивалу луткарства основних школа – ФЛУОШ, чији је организатор Удружење војвођанских учитеља, а покровитељ Министарство просвете Владе Републике Србије, Слађана Ковач, професор разредне наставе из Врбаса, освојила је треће место за ауторски луткарски текст за 2011. годину.

Слађана Ковач својим текстом под називом „Српске временске непогоде“, по оцени стручног жирија, „креативно и стилски надахнуто повезује наставну праксу и драмски заплет намењен лутарској игри и стицању нових знања ученика“.
„Овај и остали текстови које сам до сада написала, намењен је обради наставних јединица из предмета Свет око нас и Познавање природе и друштва, у жељи да се ученику кроз луткарсу игру омогући активно учење на лакши начин, уз задовољство игре и развој дечије маште“, рекла је Ковач.

На овогодишњем фестивалу учествовали су наставници и учитељи из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске и других земаља региона.
Иначе, Слађана је, заједно са сестром Снежаном, објавила низ радова из области стручне наставе, а 2009. и 2010. године награђене су на конкурсу „Примери добре учитељске праксе“ Минисатрства просвете.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"