СПС обележио годишњицу оснивања

Ново руководство ОО Социјалистичке партије Србије, заједно за члановима странке, обележило је 21. годишњицу оснивања ове политичке организације и успешан завршетак унутарстраначких избора. Поздрављајући окупљене, Марјана Мараш, председница ОО СПС, саопшила је да је другом седницом новог ОО окончано конституисање страначких органа.

„Изабрали смо два потпредседника, Милорада Радојевића и Јована Миљанића, а за секретара др Милана Миловића. Изабрали смо и чланове Извршног одбора, а затим, користећи статутартне одредбе, попунили ОО са још једном трећином чланова. Новоизабрани органи добро функционишу а највише ме радује чињеница да смо од 09. јула, када смо организовали изборну конференцију, у партију примили 24 нова члана. Значајно је да нам се враћају и неки стари, искусни чланови који су се једно време били помало дистанцирали, можда и незадовољни функционисањем странке, са жељом да помогну и оснаже организацију. Завладала је позитивна атмосфера и надам се да ћемо оправдати поверење које су нам указали чланови СПС, и да ћемо, у складу са бројем година странке, остварити сличан изборни резултат“, рекла је Марјана Мараш.

Секретар ОО СПС др Милан Миловић истакао је да је циљ новог ОО вратити СПС на место које му припада. „Без озбиљног СПС-а који се залаже за социјалну правду и стварање једнаких шанси за све, нема напретка друштва у целини. Надам се да ћемо моји пријатељи и ја, окупљени у нови, подмлађени ОО, заједно са свим другим члановима странке, и, што је најважније, заједно са грађанима, успети у тим намерама и обезбедити просперитет заједнице“, рекао је др Миловић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"