Пријем за рукометашице

altПомоћник председника општине Врбас и председник Одбора за спорт Вукашин Вујичић примио је данас руководство и играчице Женског рукометног клуба „Мира“ из Приједора, које се налазе на припремама у Врбасу. Ово је узвратна посета екипе из Босне и Херцеговине, након што су Врбашанке пре неколико месеци боравиле у Приједору.

„Драго нам је да је ЖРК 'Врбас' и наш град домаћин вицешампионкама Босне и Херцеговине, рукометашицама из Приједора. Ово је наставак сарадње два клуба који је започео у фебруару ове године, када су наше играчице боравиле у Приједору, и уверен сам да ће у наредном периоду та сарадња бити продубљена. Жеља нам је да и један и други клуб у будућности остварују што боље резултате“, рекао је Вујичић.

Председница ЖРК „Мира“ Нада Ђаковић посебно је задовољна условима рада и услугом на коју наилазе у Центру за физичку културу „Драго Јововић“. „Наше инмпресије су изузетне. Град је фантастичан, а посебно одушевљава спортски центар, који ствара услове да млади људи, према својим жељама и талентима, могу спортски да се развијају. Грех би био имати овакве услове а не оправдати их добрим резултатима“, рекла је Ђаковић.

Током боравка у Врбасу, Приједорчанке ће одиграти неколико утакмица са Врбашанкама, како и једна и друга екипа што спремније дочекале почетак својих првенстава.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"