Борба против корупције

Јужнобачки управни округ, у сарадњи са Мисијом ОЕБС у Србији и партнерима на пројекту у наредних пола године, тачније до 10. фебруара 2012. године, систематично и студиозно радиће на „Стварању антикорупцијске мреже локалних савета за безбедност Јужнобачког округа“. У пројекат ће бити укључена и општина Врбас.

„Циљ овог пројекта јесте смањење корупције и успостављање одрживе мреже локалних савета за безбедност у Јужнобачком округу, али и да се допринесе побољшању квалитета и ефикасности у пружању услуга у борби против корупције на локалном нивоу. Све планиране пројектне активности осмишљење су тако да омогуће активно учешће што већег броја грађана“, наводи се у саопштењу Јужнобачког управног округа.

Циљне групе пројекта су: локалне власти које ће обезбедити политичку подршку овом пројекту, затим савети за безбедност у Јужнобачком округу који су задужени за промовисање сарадње између локалних власти, цивилног друштва и приватног сектора у локалним заједницама, и медији који ће бити задужени за промовисање активности пројекта с циљем да се подигне свест грађана у вези са овим проблемом. Један од партнера је Полицијска управа Нови Сад.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"