Конференција зе медије ОО СРС

„Општински одбор Српске радикалне странке константно указује на проблеме који тиште грађане општине Врбас, посебно оне који живе у насељеним местима. Ова власт не мари за њихове интересе, а то најбоље показује и Билтен који је подељен грађанима“, рекао је на данас одржаној конференцији за медије Душко Ћутило, члан ОО СРС.

Он сматра да „Билтен представља списак лепих жеља, а не објашњава да се задуживањем покушавају остварити ти планови“. „У њему се не помињу интереси становника села у општини. Нама недостају инвестиције, а оне коју су покренуте нису доведене до краја. Уверен сам да ће грађани незадовољство исказати на изборима и својим гласом казнити оне који су их 2009. године преварили и навели да гласају за њих. Покушаћемо својим радом и предлозима да општинска средства усмеримо у праве пројекте од интереса грађана, а не у шминкање“, рекао је Ћутило.

Бранислав Петровић, председник ОО СРС, критиковао је скупштинску одлуку о новом задуживању. „Кредит се диже у циљу предизборне кампање а грађани ће кроз његово отплаћивае финансирати кампању ДС и СПС и осталих чланова коалиције“, рекао је Петровић. Он је, изузев амбуланти у Старом Врбасу и у Куцури, негативно оценио план да се гради паркинг у центру града, нова расвета и шалтер сала у згради СО Врбас, уз опаску да се ради о непотребним улагањима без користи за грађане. „У Билтену се не спомиње спорт, проблеми младих, образовање и шта локална власт планира са овим областима. Постављамо и питање шта се дешава и са исплатом пет милиона динара бившем директору ЈП за дистрибуцију гаса и да ли ће општина Врбас у овом случају заштити свој интерес“, запитао се Петровић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"