У четвртак Дан општине Врбас

Низом свечаности и богатим културно-уметничким програмом, у четвртак, 20. октобра у Врбасу ће бити обележен Дан општине Врбас и Дан ослобођења. Програм обележавања празника почиње у 11.00 часова свечаном седницом Скупштине општине Врбас у сали биоскопа „Југославија“. За 13.00 часова заказано је отварање изложбе „Јесењи ликовни салон 2011“ у ликовној галерији Културног центра, а за 18.00 часова, у Музејској збирци, отварање изложбе докумената и промоција књиге „Летопис основне школе у Врбасу од 1944. до 1951. године“, аутора Владимира Увалина.

Истим поводом, у послеподневним часовима у главној градској улици биће организоване трке ученика основних и средњих школа, док ће у 20.00 часова на тргу у центру Врбаса почети концерт ЈУ групе.

Истога дана у 09.00 часова, поводом Дана ослобођења општине Врбас, представници СУБНОР-а положиће венце на споменик палим борцима на градском гробљу, у 09.15 часова венци ће бити положени на споменик погинулим борцима у ратовима од 1991. до 1999. године и на споменик палим борцима Црвене армије, а у 10.00 часова, уз културно-уметнички програм, венци ће бити положени и на споменик палим борцима у центру Врбаса.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"