ЛДП промовисао „Преокрет“

Општински одбор Либерално демократске партије представио је у четвртак програмски документ „Преокрет“ који има за циљ да утиче на  Владу Републике Србије да промени политику када је реч о решавању косовског питања и европских интеграција. У представљању програма, уз функционере ОО ЛДП, конференцији за медије присуствовала је и Марија Бугарчић, народна посланица у републичком парламенту.

„Идеје 'Преокрета' нису везане ни за једну политичку партију. Овај програм окупља све  храбре људе који деле исте идеје и циљеве, а то је пре свега да Србија 9. децембра добије статус кандидата за улазак у Европску унију. Видели смо да је последњи тренутак да урадимо нешто јер смо прво одговорни према себи самима, а онда и према грађанима Србије. Не смемо да угрозимо нашу европску будућност. Сви заједно треба да радимо на промовисању европских идеја како би 9. децембар био радостан дан у нашој земљи“, истакла је Бугарчић. Она је додала и да Либерално демократска партија позива све грађане који се налазе на барикадама на Јарињу и Брњаку да се повуку и да не буду, како је рекла, „таоци неспособне политике Владе Републике Србије“. „Косовска политика је доживела пораз и тога Влада треба да буде свесна, зато је неопходан преокрет. Такође, бранићемо све европске идеје и борићемо се да Србију вратимо на пут према Европи“, нагласила је Бугарчић.

Mенаџер ОО Либерално демократске партије Вељко Цицмил рекао је да ће активисти странке наставити да промовишу „Преокрет“ у директним разговорима са грађанима. „Један од начина на који ми желимо да представимо 'Преокрет' је да разговарамо са нашим суграђанима о идејама које се налазе у овом документу. Зато позивамо све Врбашане да дођу у канцеларије ОО ЛДП, да разговарају са нама и подрже основне идеја овог плана“, рекао је Цицмил.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"