Трибина ПУПС у БДП

Партија уједињених пензионера Србије организовала је трибину у Бачком Добром Пољу на којој су се члановима ове странке обратили Данило Мараш, председник ОО ПУПС-а, Милорад Головић, председник бачкопољског месног одбора, као и Момо Чолаковић, посланик у Народној Скупштини Републике Србије.

Говорећи о предизборним активностима ПУПС-а, Чолаковић је истакао да је основна замисао ове партије да на предстојећим изборима наступе самостално, ако процене да могу обезбедити прелазак цензуса. „Ако не, онда ћемо остати у коалицији са Социјалистичком партијом Србије и Јединственом Србијом. Та коалиција се показала као веома успешна и коректна и мислим да ћемо према броју гласова бити трећа групација на следећим изборима. У вези са даљим активностима након избора, одабраћемо ону коалицију која обезбеди остваривање програма наше партије“, рекао је Чолаковић. Он је са члановима странке разговарао и о правима пензионера, као и о томе шта их очекује у наредној години.

Милорад Головић је истакао да ОО ПУПС-а крајем сваке године практикује организовање овакве трибине како би се чуло шта има да каже чланство, посебно пензионери. „Желимо да видимо да ли су они  задовољни  са нама и нашим радом у претходном периоду, али и да чујемо од њих и неке примедбе, предлоге, па да то спроведео у даљем раду, ако будемо могли“, рекао је Головић.



Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"