АП Војводина помаже запошљавање

Покрајински секретаријат за рад, запошљавање и раноправност полова расписао је јавни позив за подношење захтева јединица локалне самоуправе на територији АП Војводине за суфинансирање програма или мера активне политике запошљавања.

Покрајински секретаријат за рад, запошљавање и равноправност полова, у складу са Покрајинским акционим планом запошљавања за 2012. годину, суфинансира градове и општине на територији АП Војводине у купном износу од 126 милиона динара за програме и мере активне политике запошљавања, у складу са Локалним акционим планом запошљавања, и то за: запошљавање приправника или стручне праксе, јавне радове, и за додатне обуке и образовање.

Циљеви финансирања су повећање запослености, подизање капацитета локалних самоуправа кроз учешће у обезбеђивању дела средстава за финасирање програма и мера активне политике запошљавања у локалној самоуправи, повећање нивоа образовања незапослених, социјална инклузија, успостављање стабилног и одрживог тренда раста запослености, подршка смањењу незапослености младих, подршка смањењу неформалног рада и други.

Документација која је потребна за конкурисање је Захтев за финансирање програма или мера активне политике запошљавања за 2012. годину, усвојен Локални акциони план запошљавања и Одлука надлежног органа о формирању локалног савета за запошљавање.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"