British Council организује курс

Канцеларија за младе општине Врбас, у сарадњи са British Council-om, организоваће за своје чланове, волонтере и запослене, као и друге заинтересоване бесплатан курс енглеског језика. Пројекат носи носи назив „Енглески језик за међународну сарадњу“. Поред организовања курса у учионици, British Council ће Канцеларији за младе понудити и оnline верзију курса „English for IT“. Пријаве за курс трају до петка, 27. јануара, на адреси: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Курсеви енглеског језика организују се у оквиру програма „Активни грађани“ и има за циљ да подигне капацитет канцеларија за младе за успостављање међународне сарадње. Због слабог познавања енглеског језика млади који раде или волонтирају у канцеларијама за младе често нису у могућности да користе различите прилике за стручно усавршавање, размену и повезивање. Реч је курсу који траје 50 часова под називом „English for IT“ који је намењен младима који користе рачунаре и интернет. Курс је тежине између А2 и Б1 по стандардима заједничког европског оквира и није намењен особама које немају основно знање енглеског језика. Планирано је да се свакој канцеларији за младе понуди по један курс за групу од 12 учесника. Курсеве ће спровести предавачи из YALS мреже које је акредитовао British Council.

"Канцеларија за младе општине Врбас ће предложити 20 кандидата, а како би била сигурна да сви имају задовољавајуће знање енглеског језика, ови кандидати ће имати обавезу да попуне 'Entrance test'  на основу чијих резултата ће British council одабрати 12 полазника курса. Кандидати који пропусте више од 10  часова биће у обавези да надокнаде трошкове укупног курса које износи 30.000,00 РСД", саопштено је из Канцеларије за младе општине Врбас.

Додатне информације могу се добити на телефон 064-837-5689 или лично, у згради Општинске управе, Маршала Тита 89, у канцеларији број 14, на првом спрату.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"