ОШВС – Приоритет заштита грађана

Општински штаб за ванредне ситуације саопштио је данас да је на рашчишћавању путева у општини Врбас ангажовано 17 возила, али да је синоћ дошло до квара на пет возила и они се данас отклањају. О стању механизације извештај Општинском штаб за ванредне ситуације поднео је тим за саобраћај, док су сличне извештаје о својим областима деловања поднели тимови за снабдевање, здравствену заштиту и спасавање.

Према извештају тима за здравствену заштиту и спасавање, јуче су отворени пунктови Службе хитне помоћи у Змајеву и Равном Селу и оформљене екипе лекара које дежурају, снежне падавине, ипак, нису донеле повећање обима посла, а све здравствене амбуланте су добро снабдевене потребним лековима. Тим за снабдевање саопштио је да у радњама у свим местима општине има довољно робе и снабдевање није прекидано. Општински штаб за ванредне ситуације донео је и одлуку о куповини 300 кубних метара огревног дрвета за помоћ најугроженијим породицама.

Иначе, седнице Општинског штаба за ванредне ситуације одржаваће се сваког дана и на њима ће се разматрати извештаји формираних тимова, како би се што пре отклањали сви проблеми са којим се сусрећу грађани.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"