ОШВС - Путеви проходни

Општински штаб за ванредне ситуације саопштио је да од тренутка када је поново почео да пада снег, путеве и улице у свим местима општине Врбас чисти двадесетак машина. У Врбасу је ангажовано седам машина, у Бачком Добром Пољу једна, у Змајеву две, у Равном Селу једна, у Савином Селу три, у Куцури две, док посебне машине уклањају снег са путних праваца између насељених места. Сви путеви су проходни. Због ниских температура на путеве није бачена со, те Општински штаб за ванредне ситуације апелује на грађане да не полазе на пут без преке потребе, а они који су на то приморани, да брзину кретања прилагоде условима на путу.

Из Општинског штаба за ванредне ситуације саопштено је да се смеће у наредним данима неће уклањати, јер су хидраулични делови на камионима за одношења смећа замрзнути, те не могу да раде. Грађани се због тога позивају да повуку своје канте са ивица путева, како би се чишћење снега могло одвијати несметано. Такође, грађани могу да одлажу смеће у било коју врсту кеса и радници ЈКП „Стандард“ све ће однети када овај посао буде настављен.

Општински штаб за ванредне ситуације донео је одлуку о увођењу пасивног дежурства у месним заједницама општине Врбас. Пасивна дежурства трајаће до петка, 17. фебруара, а на основу усмене наредбе могу се претворити у активна дежурства.  


Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"