ОШВС – Пресељење Амбуланте у Куцури

Општински штаб за ванредне ситуације донео је одлуку да пресели Амбуланту у Куцури у зграду Месне заједнице у овом месту. Ова одлука донета је због безбедности запослених и пацијената, јер је садашња зграда Амбуланте неусловна. Ова зграда грађена је током 60-тих година прошлог века и имала је привремену дозволу за употребу, издату на 20 година. Велике снежне падавине додатно су угрозиле овај објекат, кров прокишњава, поједине просторије су поплављене, а електроинсталација је оштећена. Пресељење ће почети у понедељак, 13. фебруара.

Општински штаб за ванредне ситуације наложио је Општинском већу и одговарајућим службама да ступе у контакт са Управом за јавне набавке, како би се планирани поступак набавке за изградњу новог објекта Амбуланте извео по убрзаном поступку. До тада ће Амбуланта бити смештена у Месној заједници
Никола Влаховић, директор Јавног комуналног предузећа „Стандард“ саопштио је да се сва ангажована механизација налази на терену и уклања снег са путева и улица. С обзиром да је температура порасла за неколико степени, екипе Радне јединице „Пут“ на коловозе посипају со, што би додатно требало да олакша одвијање саобраћаја. Ипак, ОШВС апелује на возаче да не крећу на пут без преке потребе или прилагоде брзину кретања условима на путу. Сви путни правци су проходни.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"