ОШВС – Сви путеви проходни

Zima u VrbasuПосле краткотрајне паузе за одмор, екипе Јавног комуналног предузећа „Стандард“ наставиле су са уклањањем снега са улица и путева у општини Врбас, саопштено је на данашњој седници Општинског штаба за ванредне ситуације. Од јуче поподне до рано јутрос на терену се налазила сва расположива механизација, помогнута машинама приватних компанија и предузетника, и сви путеви остали су проходни. У наредним сатима уклањаће се снег са путева у стамбеним блоковима, из мањих улица и са паркинга. Током дана на ручном уклањању снега са мостова, тротоара и испред разних установа била су ангажована и додатна лица.

 

Општински штаб за ванредне ситуације позвао је све грађане општине Врбас да обрате пажњу на снег на крововима објеката у којим живе и уклоне га, уколико прети опасност од урушавања, ипак превасходно пазећи на личну безбедност.

Према наредби ОШВС, у Куцури је почело пресељење Амбуланте у зграду Месне заједнице. Дом здравља „Вељко Влаховић“ радиће сутра у редовном обиму, док ће у среду и четвртак радити у режиму празника. У петак ће у овој установи радити све службе, осим администрације, Одељења стоматологије и Диспанзера за жене.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"