Обијене просторије ОО СРС

У ноћи између 15. и 16. фебруара обијене су просторије Општинског одбора Српске радикалне странке и извршена преметачина, саопштено је на конференцији за медије. Радикали сумњају да мотив провале није била материјална добит, „јер из канцеларија није однето ништа, а било је и новца“, већ да се ради о делу мотивисаном политиком.

„Политички мотив се крије су у чињеници да поседујемо одређене документе који могу да дискредитују појединце из локалне власти, али и из опозиције, и намеравали смо да то обелоданимо у наредном периоду. Срећа је што се у моменту провала ти документи нису налазили у просторијама странке. Провалници су извршили преметачину у нашим просторијама, али ништа не недостаје“, саопштио је Игор Шкундрић, потпредседник ОО СРС.

Он је рекао да је прошле недеље неко сломио и заставу СРС на згради у којој су канцеларије странке. „И то указује на немоћ власти и опозиције. Оним што причамо и радимо указујемо на малверзације, и доказујемо да је Српска напредна странка лоша колико и Демократска странка. Не желимо никога да осуђујемо унапред већ препуштамо полицији да одради свој посао. Онај ко је ово урадио неће нас спречити да кажемо оно што мислимо, да износимо аргументе, чињенице и да откривамо шта се све ради у општини Врбас. Начин на који је проваљено показује да је у питању политичка немоћ и бес појединаца, који не могу на цивилизован начин да кажу шта им смета код нас и да разговарају као нормални људи. Најоштрије осуђујемо овакав вандалски чин“, рекао је Шкундрић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"