Крај ванредне ситуације

Општински штаб за ванредне ситуације одржао је данас 16. седницу на којој је још једном сагледана ситуација у општини Врбас, изазвана обилним снежним падавинама крајем јануара и почетком фебруара. Влада Републике Србије донела је данас одлуку о укидању  ванредне ситуације у Србији, осим у 23 општине, где још постоји потреба.

ОШВС је констатовао да су сви путеви у насељеним местима у општини Врбас проходни, а све машине за уклањање снега, укупно 17, су исправне и на располагању службама. Општина Врбас је добро снабдевена водом, електричном енергијом, гасом, основним животним намирницама и лековима и снабдевање се одвија несметано.

„Штаб је упознат са наређењем Републичког штаба за ванредне ситуације које се односи на предузимање превентивних и оперативних мера за заштиту од клизишта и донео закључак да на територији општине Врбас нема евидентираних клизишта и да не постоји угроженост људи, материјалних добара и животне средине због појаве клизишта, те у том смислу нема потребе за предузимање превентивних и оперативних мера за заштиту од клизишта“, наводи се у саопштењу ОШВС.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"