Стигли пакети за угрожене

Центар за социјални рад општине Врбас добио је од Дирекције за робне резерве АП Војводине 400 пакета са прехрамбеним производима који ће у наредном периоду бити подељени материјално најугроженијим породицама. Захтев за издвајање ових пакета Дирекцији за робне резерве АП Војводине упутио је Штаб за ванредне ситуације општине Врбас.

„Ово је још један вид помоћи социјално угроженим породицама на територији општине Врбас, имајући у виду да смо већим делом реализовали доделу огревног дрвета, као и помоћ у плаћању рачуна за утрошену електричну енергију. Доделом ових помоћи желимо да ублажимо последице настале посебно тешким временским условима, због којих је у Србији морало бити проглашено ванредно стање“, рекао је Вукашин Вујичић, помоћник председника општине Врбас.

Директорка Центра за социјални рад Нада Батрићевић истакла је да ће стручне службе ове установе хитно утврдити критеријуме на основу којих ће бити расподељено 400 пакета прехрамбених производа. „Ову врсту помоћи ће остварити социјално угрожене породице које за време ванредне ситуације нису добиле огрев или помоћ у плаћању рачуна за струју. Такође, један од критеријума је и бројност чланова породице“,  рекла је Батрићевић.


Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"