„Carnex“ „Најбоље из Србије 2011“

Индустрија меса „Carnex“ добитник је награде "Најбоље из Србије 2011" у категорији корпоративни бренд храна, коју додељује Привредна комора Србије и дневни лист "Привредни преглед". Награда се додељује осми пут за најбоље робне, услужне, корпоративне и личне брендове на тржишту Србије, у 20 категорија.

Добитници награда за сектор свакодневне потрошње су: корпоративни бренд храна  „Carnex“ из Врбаса, робни „еурокрем“ – „Swisslion“ Таково, корпоративни бренд пића – „Нектар“ Бачка Паланка, робни „јелен пиво“ Апатинска пивара, корпоративни бренд хемија „Максима“ – Лучани и робни „марисол“ – „Есенса“ Београд.

Циљеви ове традиционалне годишње акције усмерени су на промовисање вредности домаће привреде и тржишног начина пословања, јачање имиџа домаћих брендова и конкуренције, уз подршку иновативности и афирмацију локалних брендова. Акцијом се даје подршка и страним инвеститорима и иностраним фирмама, за остварене пословне резултате на нашем тржишту. Победници ће добити право да знак „Најбоље из Србије“, користе на производима, као и у промотивним и маркетиншким активностима, као знак квалитета и поверења.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"