Угоститељи основали удружење

У Врбасу је у четвртак одржана оснивачка Скупштина Удружења угоститеља и туристичких радника. За председника УУТР изабран је Милош Канкараш, представник А.Д. „Централ“, за потпредседника Милан Чавић, док је за председника Скупштине именован Милорад Чавић, представници ресторана „Код Чава“. Оснивачку Скупштину помогли су представници Удружења ЕМИЦ (едукационо, маркетиншки, информативни центар) и Еколошког покрета Врбаса.

За чланове Управног одбора изабрани су: Славиша Игњатовић, Синиша Тепавчевић, Велибор Глиговић, Соња Јаничић, Момчило Батричевић и Бојана Миљанић. Чланови Надзорног одбора постали су: Слободан Чуровић, Рашко Копривица и  Велимир Балетић. На Скупштини је констатована „потреба окупљања свих угоститеља у општини Врбас под окриље удружења и заједнички наступ у остваривању својих интереса“.

„Као посебно важно истакнуто је успостављање квалитетне комуникације с локалном самоуправом у циљу остваривања подршке у поступку унапређења тешког положаја угоститеља, у амбијенту економске кризе. Одлучност и квалитетан иницијални састав УУТР, уливају нам оптимизам да ћемо добити квалитетног партнера у развијању туристичке приче у нашем локалу, као и легитимног преговарача у вези са еколошким питањима у оквиру угоститељства – увођење XACCP стандарда здравствено безбедне хране, стандардизацији услуга, сепаратора за крупне нечистоће, издвајању и прикупљању остатака хране и отпадног уља као обновљивог енергента, наводи се у саопштењу Еколошког покрета Врбаса.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"