Трибина Преокрета у Куцури

У оквиру кампање за мајске опште изборе коалиција Војвођански преокрет коју чине ЛДП и СПО, организовала је у Куцури на којој су говорили потпредседници ЛДП Душан Мијић и Небојша Ранђеловић, народни посланик Ненад Прокић, потпредседник СПО Жика Гојковић и кандидат коалиције на покрајинским изборима по већинском изборном систему у општини Врбас, Славомир Русковски.

Душан Мијић говорио је о стању у привреди и мерама које је неопходно донети, о потреби смањења и повећања ефикасности војвођанске администрације, те жељи да се „слободно ради и уређују сопствени односи“. Жика Гојковић је рекао да је Преокрет најлогичнија коалиција која је направљена на политичкој сцени Србије. „Поред тога што на неке ствари не гледа на исти начин, то је коалиција која се бори за истину и мења Србију“, истакао је Гојковић. Ненад Прокић је указао да је „неопходно променити политику која је предуслов зе суштинске промене, и у економији и свим другим областима“, и позвао грађане да се „укључе у политички процес и подрже политику истине“.

Небојша Ранђеловић је говорио о правним и политичким последицама оставке Бориса Тадића на место Председника Републике Србије, истичући да је недопустиво да „између два изборна круга председничких избора неће имати ко да водити земљу“. Присутнима се обратио и Славомир Русковски који је говорио о привредним темама и мерама које је неопходно донети како би привредницима било олакшано пословање.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"