Ђелић посетио Врбас и Савино Село

Божидар Ђелић, члан председништва Демократске странке, посетио је данас локални одбор ове политичке организације у Врбасу. Заједно са члановима ДС Ђелић је прошетао градом и разговарао са Врбашанима, а затим, промовишући у оквиру кампање породично предузетништво, посетио предузеће „Инобачка“ у Савином Селу. Заједно са Ђелићем ово грађевинско предузеће посетио је и др Жељко Видовић, кандидат коалиције „Избор за бољу Војводину - Бојан Пајтић“ на предстојећим покрајинским изборима.

„Породична предузећа представљају будућност Србије, а наш приоритет мора бити запошљавање. План председника Тадића и Демократске странке је да се створе услови да млади људи отворе своја предузећа, као што је 'Инобачка'. То је породична фирма у којој раде и деца власника, а која су се школовала у иностранству а затим вратила у раде у њој. Ова фирма није само посао за целу породицу, већ и за 60 других радника који су нашли нову могућност за рад. То је модел који требамо следити“, рекао је Ђелић.

Кандидат Демократске странке за покрајинског посланика др Жељко Видовић је истакао да општина Врбас има договор са овим предузећем да на суседним парцелама у наредих две или три године буду отворени нови погони, у којима би требало да буде нових 400 радних места. „Приоритет програма Демократске странке је подстицај малим и средњим предузећима и друга шанса за запошљавање свих оних који су остали без посла“, истакао је Видовић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"