Дачић посетио Врбас

У оквиру предизборне кампање председнички кандидат Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић посетио је Врбас где је члановима и симпатизерима СПС-а у центру града укратко представио предизборни програм социјалиста.

 

Дачић је истакао да је Врбас увек био тврђава СПС и да очекује да ова партија направи најбољи изборни резултат још од 2000. године. Он је рекао да се партија на чијем је челу разликује од других странака по томе што увек води рачуна о социјалној правди и интересима радника и синдиката. „Сигуран сам да и у Врбасу има много примера уништених предузећа за ових 10 година. Као и отпуштених радника. Стално ми неки приговарају да сам старомодан зато што се залажем за радничка права. Ако је модерно отпуштати раднике и оставити их на улици, онда ја јесам старомодан“, поручио је Дачић окупљеним и нагласио да се СПС залаже да Србија уђе у модерну Европу где су права радника, како је рекао, на највишем месту.

Поред Дачића, Врбас су посетили и заменик председника СПС-а Жарко Обрадовић и председник ПО Душан Бајатовић, који је изразио очекивања да ће СПС на предстојећим изборима, како је рекао, повратити поверење Врбашана у пуној мери. „Циљ СПС је да спроводи оне програме који воде ка стварању друштвеног богатства, а да социјални програм не буде дистрибуција сиромаштва него посао за све грађане“, рекао је Бајатовић. Председница ОО СПС Марјана Мараш је истакла да је ова странка на последњим локалним изборима остварила резултат од 19 %, што је био најбољи изборни резултат СПС у Војводини, али и да је нови циљ да тај проценат буде још већи.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"