Чеда Јовановић у Врбасу

Кандидат за председника Србије и лидер „Преокрета" Чедомир Јовановић поручио је у Врбасу да је „Војводина једна од кључних покретачких снага у модернизацији Србије, али и да она не може бити доведена у ред све док је Србија у хаосу“.

„Земља која хоће да ради је земља која има будућност. Људи траже посао, а ми смо дужни да то омогућимо. И то не тако што ћемо обећавати радна места, већ тако што ћемо створити неопходне политичке предуслове. Данас нам је држава прескупа. Уместо да нас мири, она нас свађа. Потребан је ефикасан Врбас у ефикасној Војводини. За мене Војводина није изговор, она је једна од кључних, покретачких снага у модернизацији Србије“, рекао је Јовановић.

Према његовим речима, 7.500 људи у Врбасу је данас без посла не због тога што људи не желе да раде, већ због тога „што плаћамо цену лоше политике која је раније вођена“. „Да коначно можемо да одговоримо на питање шта је то што нас чека сутра. Тешка истина је да сада као народ тумарамо од данас до сутра. Ми данас немамо циљ пред собом. Некада је било тешко афирмисати идеје за које смо се ми борили, а данас су оне општеприхваћене. Верујем само у велики посао који морамо урадити“, рекао је Јовановић. Током посете Врбасу Јовановић се срео са руководством локалног одбора странке и кандидатом „Преокрета“ на покрајинским изборима по већинском систему Славомиром Русковским.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"