Изградња амбуланте у Куцури

Радови на изградњи амбуланте у Куцури одвијају се према предвиђеном плану, а уколико време послужи извођаче радова, овај објекат ће бити завршен и пре предвиђеног рока од 90 дана. Амбуланта ће имати 400 метара квадратних, у којима ће бити смештени ординације, лабораторија, апотека и картотека. У овој установи радиће три лекара.

„У Куцури живи 4.000 становника и сасвим је разумљиво да имају довољно велику и модерну амбуланту, која ће задовољити данашње стандарде и законе када је реч о установама тог типа. За изградњу је планирано да се издвоји 24,1 милиона динара, што ће, према предрачунима, бити довољно за завршетак посла“, рекао је др Жељко Видовић, председник општине Врбас, који је обишао радове на изградњи овог објекта. Иначе, амбуланта у Куцури зимус је измештена у просторије Месне заједнице, јер је објекат, чији је рок употребе истекао пре 20 година, постао ризичан за безбедност људи који бораве у њему.

Становници Старог Врбаса такође ће ускоро добити нову амбуланту са апотеком, која ће се налазити код пешачког кривог моста, уз Велики бачки канал.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"