Дачић посетио Врбас

Председник СПС-а и министар полиције Ивица Дачић и председница Скупштине Србије Славица Ђукић Дејановић посетили су данас Врбас и пружили подршку кандидату ове партије за посланика у Скупштини Војводине др Милану Миловићу. Миловић је високе партијске функционере дочекао у Општој болници, на свом радном месту, и упознао их са радом ове здравствене установе.

 

Миловић је оценио да је здравствена заштита у Врбасу на задовољавајућем нивоу, али и додао да је спреман да уложи значајан напор како би се она додатно унапредила. „Уз помоћ мојих партијских колега сигурно је да можемо здравство вратити на боље гране, јер је протеклих година доведено на ивицу. Сво своје знање и труд уложићу у побољшање здравства, јер је за социјалисте идеја водиља увек била здравље људи, социјална правда, једнакост и једнаке шансе за све, у свим областима живота. Социјалисти од тога нису одступили ни у једном тренутку, од свога оснивања до данас“, рекао је Миловић.

Ивица Дачић честитао је члановима локалног СПС-а на најбољем изборном резултату оствареном у Војводини, и изразио уверење да ће кандидат ове партије победити у другом кругу избора за посланике Скупштине Војводине. "Здравство заузима једно од централних места у програму наше странке и коалиције. Морамо да створимо услове да проширимо здравствену заштиту на све грађане, јер данас, нажалост, имамо људе који је немају. Ми се залажемо за бесплатно здравство и школство и стварање система који ће то моћи да финансира“, рекао је Дачић. Славица Ђукић Дејановић је истакла да „нико не осећа ни душу ни потребе људи као доктори". "У овом случају имате сјајног кандидата. Ово није подршка њему, већ честитка унапред“, рекла је Ђукић Дејановић.

Након Опште болнице функционери СПС-а посетили су и страначке просторије и учествовали у састанку Форума жена ове партије.  

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"