Награде за школске олимпијце

Председник општине Врбас др Жељко Видовић примио је данас све ученике основих и средњих школа и њихове професоре физичког васпитања који су недавно представљали општину Врбас на Школској олимпијади у Сремској Митровици. Сви професори поднели су извештаје о резултатима оствареним на такмичењу, а као награду за постигнуте успехе Видовић је свим учесницима уручио тренерке. Своје школе и општину Врбас представљали су млади пливачи, атлетичари, стонотенисери, џудисти, рукометаши, кошаркашице и други спортисти, укупно 40, и они су освојили две златне и једну бронзану медаљу.

„Поносни на вас и ваше успехе и када се говори о њима потребно је устати. Хвала вам за све што сте урадили у овој години за нашу општину, хвала вам на начину на који сте нас представљали, а, такође, хвала и вашим професорима који су вас водили до ових успеха. Не сећам се у којој години смо имали овакве резултате и желим вам да наставите истим ритмом и у наредном периоду, а на нама је да вам обезбедимо што боље услове за рад и тренирање“, рекао је овом приликом Видовић.

Координатор за спорт општине Врбас Владимир Кнежић истакао је да су постигнути резултати последица доброг рада у клубовима и школама. „Посебно се добро ради у млађим селекцијама, што ће сигурно резултирати успесима у сениорској конкуренцији. Сви учесници су на поклон добили тренерке како би остало забележено да се њихов успех вреднује и цени“, рекао је Кнежић.   




Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"