ДС: Остварили смо велики резултат

Др Жељко Видовић, председник општине Врбас, захвалио је грађанима на подршци и најбољем оствареном резултату у другом кругу покрајинских избора по већинском систему, као кандидату листе „Избор за бољи живот – Бојан Пајтић“, чиме је стекао право да и у наредне четири године представља општину Врбас у Скупштини АП Војводине.

„Захвалио бих и нашим коалиционим партнерима Лиги социјалдемократа Војводине и Либерално демократској партији на великој подршци коју сам имао на овим изборима, као и њиховим кандидатима у првом кругу покрајинских избора Славомиру Русковском и Светозару Ботићу. Такође, захвалио бих и свима онима који су након три године наше власти и свих оних тешкоћа које смо имали у претодном периоду, подржали нашу опцију и самим тим показали да смо на добром путу“, истакао је Видовић на конференцији за новинаре.

Менаџер ОО ЛДП Вељко Цицмил честитао је др Жељку Видовићу на постигнутом резултату на протеклим изборима. „Након првог круга избора било је логично да пружимо подршку онима са којима можемо да остварујемо политику коју ми заступамо, а то је Демократска странка. У веома тешкој атмосфери у којој су одржани избори, мислим да је постигнут резултат веома значајан“, рекао је Цицмил и пожелео Видовићу успешан рад у покрајинском парламенту.

Председник ОО ЛСВ Марио Мажар захвалио је грађанима који су подржали коалиционог партнера ове странке др Жељка Видовића, као и онима који су на председничким изборима подржали кандидата ДС Бориса Тадића. „ОО ЛСВ није имао никакву дилему кога ће подржати на овим изборима. Сматрам да је веома велики успех када се сабере постигнут резултат ДС, ЛДП и ЛСВ, чиме се јасно види да је демократски блок у општини Врбас однео апсолутну победу. Овога пута је изашло на видело ко су прави коалициони партнери. Ово је стара коалициона веза која постоји још од 2000. године, па се надам да ћемо у неком будућем периоду наставити сарадњу. Очекујем још боље резултате на следећим локалним изборима“, рекао је Мажар.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"