Отворена пумпа „Еуро Петрол“

У Врбасу је данас отворена реновирана бензинска станица фирме „Еуро Петрол“ из Суботице. Станица се налази крај моста на Великом бачком каналу, у Његошевој улици, опремљена је са више система за точење свих врста горива, затим радњом и перионицом за аутомобиле. Бензинску станицу, у присуству више гостију, свечано је отворио др Жељко Видовић, председник општине Врбас.

„Задовољни смо што добијамо још једну модерно опремљену пумпу, посебно када знамо да је она дуго година била предмет разних расправа и петиција. У протеклом периоду саграђена је пумпа која задовољава све прописане критеријуме, као што су противпожарни и грађевински, а Врбашани су добили још једно место на ком могу задовољити своје свакодневне потребе ове врсте. Такође, није без значаја ни то што ће уместо досадашњих девет, на пумпи од сада радити 19 лица“, рекао је након отварања Видовић.

Томислав Војнић Пурчар, директор фирме „Еуро Петрол“, истакао је да је пумпа у Врбасу једна од најсавременијих станица у овом делу Војводине. „Захваљујем се општини Врбас и њеним грађанима што су нам указали поверење. Успели смо да прибавимо све неопходне дозволе и уверен сам да ћемо од сада, у још бољим условима, наставити одличну сарадњу са нашим клијентима. У нашем ланцу се налазе 23 пумпе и на сваком месту продајемо гориво стандардног и увозног квалитета. У саставу пумпе је и перионица за аутомобиле, а план нам је да веома брзо, на овом месту или у непосредном суседству, отворимо и сервис за уградњу гаса у аутомобиле“, рекао је Војнић Пурчар.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"