Отворена Канцеларија за младе

Млади у Врбасу добили су свој простор. У улици Маршала Тита, крај Галерије Културног центра, отворена је Канцеларија за младе коју чине интернет клуб и кафе.

„Овај простор намењен је свим младима овога града, њиховом окупљању и дружењу. На овом месту они ће моћи да се информишу о разним стварима, да осмишљавају пројекте и реализују их, да користе рачунаре, забављају се, а све у циљу њиховог укључивања у локалне акције. Простор ће моћи да користе и удружења грађана и невладине организације које се баве младом популацијом и омладинским радом. Хвала локалној самоуправи што је омогућила да се Канцеларија за младе формира и почне са радом“, рекао је приликом отварања новог простора за младе Милан Вујичић, координатор КзМ. Он је посебно захвалио младим уметницима Миљани Канкараш и Милошу Сјеклоћи, који су својом ликовним радовима оплеменили нови простор.

Вукашин Вујичић, помоћник председника општине Врбас, истакао је да је отварање Канцеларије за младе наставак реализације Локалног акционог плана за младе. „Добили смо репрезентативни простор намењем младима и надам се да ће из њега потећи неке идеје које ће нашу општину оплеменити“, рекао је Вујичић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"