Формиран Привредни савет општине Врбас

Председник општине Врбас др Жељко Видовић донео је решење о формирању Привредног савета, тела у коме ће се заједно наћи привредници и представници локалне самоуправе. Привреднике ће представљати 10 особа, док ће општину Врбас у Привредном савету представљати пет особа. На првој конститутивној седници ПС за председницу тела изабрана је Љубица Делибашић.

Заједно са њом, привреднике ће представљати Милан Дуњић, Радмила Папуга, Милош Авдаловић, Наташа Жижаков, Марјан Душко, Веско Прелевић, Велибор Цветановић, Душко Копривица и Радосав Радовић, док ће пет чланова из реда локалне самоуправе бити Драган Стијеповић, заменик председника општине, Марио Мажар, помоћник председника општине, Наталија Шиповац из Општинске управе, Горан Калуђеровић, шеф Националне службе за запошљавање у Врбасу, и Никола Влаховић, директор ЈКП „Стандард“.

Заменик председника општине Драган Стијеповић честитао је привредницима избор у Привредни савет и изразио уверење да ће њихово чланство у телу допринети реализацији идеја у области локалног економског развоја. „Желимо на сваки могући начин да вас укључимо у стварање и доношење одлука које се тичу привредног амбијента у општини Врбас, али и одлука које доноси локална самоуправа, а које се тичу вашег пословања“, рекао је Стијеповић. Он је најавио да ће привредници ускоро имати прилику да преко општине Врбас учествују на Сајму инвестиција, који се одржава у Новом Саду. „Општина Врбас већ три године наступа на Сајму инветсиција. Ове године имамо идеју да понудимо привредницима могућност да преко нас представе на сајму своје потенцијале и можда успоставе неку пословну сарадњу“, рекао је Стијеповић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"