ЦФК „Драго Јововић“ шири понуду

У Центру за физичку културу „Драго Јововић“ почела је реконструкција и надрадња једног дела објекта како би ова установа коначно добила и простор за смештај гостију. На Анексу центра биће изграђене 23 двокреветне собе и један апартман, опремљене климом и тв и интернет прикључком.

„Први разговори о изградњи соба покренути су пре две године, а пре годину и по дана израдили смо пројекат. На тендеру за избор извођача радова посао је припао најповољнијем понуђачу, фирми 'Гат' из Новог Сада, која је изградила и амбуланту у Старом Врбасу. Процењена вредност радова на изградњи објекта је 41.359.934 динара, са ПДВ, и овај новац смо обезбедили из кредита“, рекао је Љубомир Секулић, директор ЦФК „Драго Јововић“ и додао да је рок изградње 120 дана.

Према његовим речима, изградња соба била је неопходна, како би се заокружила понуда садржаја у центру. „Већ годинама имамо интересовање гостију и посетилаца центра за дужим боравком у ЦФК и многе екипе и спортисти желе да овде проведу више дана у оквиру својих припрема. Са новим садржајем моћи ћемо да конкуришемо за организацију многих спортских кампова и уверени смо да ћемо изградњом соба, уз већ познате спортске и угоститељске понуде, постати још бољи и конкурентнији. Код нас су у гостима боравили куглашка и стонотенисерска репрезенација, затим многи клубови, а организовали смо и неке кампове. Да би то сачували и додатно развијали понудићемо гостима још боље услове за рад и боравак у центру“, рекао је Секулић.  

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"