Нова пијаца у Врбасу

У улици Народног фронта у Врбасу отворена је нова пијаца. За разлику од две градске, ова пијаца, обимом мања, радиће сваког дана у недељи, од 07.00 до 19.00 часова. Власник Александар Вукићевић истиче да објекат одговара свим стандардима и радиће 365 дана у години.

„У отвореном делу који је наткривен налази се 21 тезга, 12 за воће и поврће и девет тезги за разну другу робу. У затвореном делу се налазе расхладне витрине и ту су у понуди пекарски производи, производи од млека, меснати, сухомеснати и конзервирани производи и друга храна. Опремљени су и локали за рибарницу, месару и трафику и ускоро ће бити отворени“, рекао је Вукићевић. Према његовим речима, и за купце и за продавце је обезбеђен паркинг, а за све оне који желе да закупе простор на новој пијаци, до краја године важе промотивне цене које подразумевају урачунате трошкове струје и воде.

„Интересовање грађане је веома добро и било је време да Врбашани добију могућност да пазаре на пијаци не само два пута током недеље, већ свакодневно", рекао је Горан Рендић, продавац млечних производа на новој пијаци.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"