Проблеми са грејањем

Део станара из Блока Сава Ковачевић 6 и 7 у Врбасу незадовољaн је грејним услугама које им пружа Јавно комунално предузеће „Стандард“ и траже да се ови проблеми што пре реше. Станари истичу да је лоше грејање у њиховим домовима почело пре три године када је на систем грејања додатно прикопчана зграда са око 20 станова.

„Од тада почињу све наше муке и ко зна колико је још станова прикопчано на постојећу котларницу на штету нас старијих потрошача. Обраћали смо се Управном одбору ЈКП 'Стандард', шефу Радне јединице 'Екотерм', писали петиције ко зна колико пута. На све наше приговоре остали смо ускраћени за одговоре, док нам рачуни уредно стижу за наводну уредну пружену услугу грејања“, рекла је једна од станара Смиља Бошков. Према њеним речима, у леденим данима претходних година температура у становима није прелазила 14 степени, док су појединци морали да отварају прозоре станова због прегрејаности.

Александар Секицки из ЈКП „Стандард“ каже да су у предузећу упознати са овим проблемом и покушаће да га реше у што краћем периоду. „Пре неколико година у тим зградама су рађени инсталатерски радови које је радио приватник и посао није добро урађен. Због тога постоје проблеми са грејањем, али ћемо ми покушати то што пре да решимо. Није лоше грејање у свим становима, већ само у појединим. Прошле године је тим корисницима био умањен рачун за пружање грејних услуга, а уколиконе решимо проблем током ове грејне сезоне, рачуне ћемо им поново умањити“, рекао је Секицки.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"