Нови конкурси за пољопривреднике

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство отворио је три нова конкурса. Први је за доделу средстава за развој ловства АП Војводине за 2012. годину, други о расподели средстава за спровођење годишњег програма мера код одгајивачког програма у АП Војводини у 2012. години, а трећи за доделу средстава за шуме АП Војводине у 2012. години. Кроз ова три конкурса биће подељено до 214 милиона динара.

За први конкурс за доделу средстава за развој ловства АП Војводине биће издвојено до 32 милиона динара, и то за: израду и реализацију програма и пројеката изградње или адаптације објеката за привремено складиштење одстрељене дивљачи, објеката за обраду и расецање дивљачи на стратешки-функционалним локацијама, реализацију програма заштите и унапређења и гајења ловостајем заштићене ситне и крупне дивљачи, изградњу ловно - техничких објеката, реконструкцију ловно техничких објеката у ловиштима посебне намене, научно-истраживачки и стручни рад и за набавку опреме за кориснике ловишта у АП Војводини. Конкурс траје до 05. децембра 2012. године.

На конкурсу о расподели средстава зa спровођење годишњег програма мера код одгајивачког програма у АП Војводини биће подељена средства у износу од 66,9 милиона динара, и то за: спровођење мера одгајивачког програма у говедарству, свињарству, овчарству и козарству, живинарству, код копитара и у пчеларству, и послове контроле спровођења програма. Конкурс траје до 30. новембра 2012. године.

У трећем конкурсу за доделу средстава за шуме Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство доделиће у 2012. години до 115,3 милиона динара, и то за реализацију следећих послова: пошумљавање - подизање нових шума на земљишту у државној својини на укупној површини до 675 хектара, затим за мелиорацију деградираних шума и шикара на укупној површини до 170 хектара, и за негу и одржавање шумских засада на укупној површини до 950 хектара. Овај конкурс траје до 05. децембра 2012. године.

Више информација о конкурсима може се добити на адреси http://www.psp.vojvodina.gov.rs/


Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"